FCSB

Tamas poate debuta la Steaua in meciul cu CSU Craiova

Fundasul Gabriel Tamas este apt din punct de vedere medical si poate debuta la Steaua, duminica, in meciul de campionat cu CSU Craiova din etapa a 19-a a Ligii 1.

Agentul jucatorului, Florin Iacob, spune ca ultimul cuvant ii apartine antrenorului Costel Gilca, acesta urmand a decide in zilele urmatoare daca va apela sau nu la Tamas.

"Tamas e apt din puncte de vedere medical si a primit viza de la INMS. Eu zic ca ar putea sa joace la Craiova, dar depinde de antrenor", a spus Iacob la sportro

Impresarul lui Tamas a vorbit si despre conflictul pe care acesta l-a avut cu Alex Bourceanu, dar spune ca cei doi s-au impacat.

Tamas a participat la o petrecere data de Alex Bourceanu si acolo, spun sursele, a avut un conflict verbal cu fratele coechipierului sau, anunta Digi Sport.

“Cei mai sifonati ar fi iesit cativa dintre invitatii din Galati ai lui Alex Bourceanu, care au vrut chiar saa depuna plangere la Politie. Pentru a evita un scandal si mai mare, acestia au renuntat la idee, pentru a proteja clubul”, a anuntat Digi Sport.

La petrecerea oferita de Alex Bourceanu pentru aniversarea a 12 ani de casatorie cu sotia sa au participat si sotii Reghecampf, cei care au revenit recent in Romania dupa terminarea experientei de la Al Hilal. 

Interesant este ca actualul antrenor al Stelei, Constantin Gilca, nu a fost prezent. 



Tamas poate debuta la Steaua in meciul cu CSU Craiova