FCSB

Soc in fotbalul romanesc: Gigi Becali ar putea fi liber pana pe 14 noiembrie

Dumitru Dragomir a anuntat stirea zilei in fotbal. Presedintele LPF este sigur ca Gigi Becali va iesi din inchisoare. Anuntul nu este facut pe un termen lung, ci cu o data limita clara: 14 noiembrie.

Dragomir a facut declaratia fiind intrebat daca se teme de un vot contra sa din partea Stelei, la alegerile pentru presedintia LPF, de pe 14 noiembrie, acolo unde il are contracandidat pe Gino Iorgulescu.

"Nu imi este frica de votul Stelei. Steaua va vota pentru mine si nu oricum, ci chiar prin Gigi Becali. Am informatii clare ca voteaza. El voteaza, in persoana, retineti ce v-am spus. S-ar putea sa fie eliberat pana pe 14 noiembrie", a spus Dragomir, fara sa dezvaluie de unde stie aceste lucruri.

Gigi Becali se afla in inchisoare din iunie 2013 si a depus de atunci numeroase cereri in care contesta totul. Avocatii sai au anuntat ca procesul s-ar putea chiar rejudeca in cazul in care fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, va depune o marturie in Dosarul Terenurilor MApN, cel in care a fost condamnat Becali, in favoarea patronului Stelei.

Becali a mai depus si o cerere de eliberare temporara, mereu respinsa, insa si numeroase cereri de a iesi din inchisoarea pentru a munci de luni pana vineri, opt ore pe zi, in afara penitenciarului. Probabil aceasta varianta este cea despre care Dragomir ca se pregateste.

Gigi Becali are de executat trei ani si jumatate de inchisoare, o pedeapsa contopita din Dosarele Sechestrarii, cel am Terenurilor MApN si cel al Valizei.



Soc in fotbalul romanesc: Gigi Becali ar putea fi liber pana pe 14 noiembrie