FCSB

Noul obiectiv al Stelei: revenirea in Grupele Champions League

Mihai Stoica, proaspat revenit la Steaua, a anuntat joi cele doua mutari pe care le doreste pe ternem scurt.

MM, al carui post de manager general la Steaua nu a fost niciodata luat de altcineva pe timpul detentiei din Dosarul Transferurilor, a anuntat ce doreste sa faca la echipa dupa revenirea in vestiar. El a spus ca Steaua trebuie sa revina in Grupele Ligii Campionilor, iar colaborarea sa cu Laurentiu Reghecampf sa fie reluata.

"Astept de doi ani sa intru in vestiar si sa am prima discutie cu fotbalistii care VOR READUCE aceasta echipa in UCL. Astept de doi ani sa-mi reiau colaborarea cu antrenorul, prietenul, fratele meu Laurentiu Reghecampf, cu staff-ul lui super-profesionist, cu staff-ul meu super-loial (Pele & Katanec included)", a scris MM pe retelele sociale. 

Steaua a obtinut ultima calificare in Grupele Champions League in sezonul 2013/2014, cand a obtinut trei egaluri si trei infrangeri. Dupa aceea, atat Mihai Stoica, cat si Gigi Becali au fost incarcerati, iar echipa nu a mai ajuns in grupele CHL.

In sezonul 2014/2015, Steaua a fost la un pas de calificarea in grupe, insa a fost eliminata in play-off de revelatia Ludogoret din Bulgaria, o echipa care a facut o figura frumoasa pana la urma in Liga Campionilor. Antrenor era Costel Galca.

[news-109016]

In sezonul 2015/2016 a fost si mai rau. Steaua a parasit calificarile in turul 3, fara sa mai ajunga in playoff, fiind eliminata de Partizan, cu Mirel Radoi pe banca tehnica. 

[news-115126]



Noul obiectiv al Stelei: revenirea in Grupele Champions League