FCSB

"Miting" al jucatorilor Stelei la procesul lui MM. Replica dura a lui Stoica in fata judecatorilor

Aproape o echipa de fotbal, si nu una oarecare ci una cu nume de baza, a aliniat astazi Steaua la procesul lui Mihai Stoica, de la Curtea de Apel Bucuresti. MM i-a acuzat fatis pe judecatori pentru ca il tn degeaba la inchisoare.

Vineri, in jurul orelor 13:00 Instanta a amanat judecarea apelului inaintat de Mihai Stoica pentru ca asteapta o speta a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Aceasta va judeca aplicarea prescriptiei potrivit noului cod penal. Astfel, Mihai Stoica trebuie sa astepte pana la noul termen fixat pentru 23 mai.

In timpul termenului de vineri, conform B1TV, MM s-a adresat unuia dintre judecatori: "Nu esti tu dupa gratii", referindu-se la faptul ca trebuie sa faca inchisoare cand, din punctul de vedere al avocatilor sai, decizia este un abuz sau o gresita interpretare a codurilor Penale.

"Sunt singurul condamnat caruia nu i s-a cerut pedeapsa. Ministerul Public n-a cerut pedeapsa in cazul meu. Va este usor sa amanati, dar eu fac puscarie degeaba. (...) Am venit de la ora 6.00 dimineata, pentru ca dumneravoastra sa amanati acum. E usor de vorbit, insa eu stau la puscarie ", a mai spus fostul manager general al echipei Steaua Bucuresti.

Jucatorii prezenti astazi la procesul lui MM au fost Chipciu, Tanase, Szukala, Pintilii, Prepelita, Keseru, Georgievski, Popa, Stanciu si Latovlevici.

Mihai Stoica trebua sa afle astazi daca decizia sa din Dosarul Transferurilor se anuleaza pe baza unei cereri formualte de avocati in care se considera ca pedeapsa de trei ani si opt luni de inchisoare din Dosarul Transferurilor a fost acordata abuziv, amestecandu-se prevederi din Vechiul si Noul Cod Penal.

MM are sanse mici sa fie eliberat, insa este posibil sa se poata face mai multe dupa ce se va decide la nivel inalt cum trebuie aplicate in practica codurile Penale, acolo unde trebuie interpretate ambele. Procedura aceasta nu a fost stabilita, iar Mihai Stoica nu este singurul om din Romania care are probleme cu legile romanesti aplicate discretionar de judecatori, fara a avea niste norme clare, unitare.



"Miting" al jucatorilor Stelei la procesul lui MM. Replica dura a lui Stoica in fata judecatorilor