FCSB

Hemulth Duckadam il apara pe Cristi Tanase in conflictul cu fanii

Presedintele de onoare al clubului Steaua, Helmuth Duckadam, considera ca se face prea mult caz pe incidentul in care este implicat mijlocasul Cristi Tanase.

Acesta a facut un gest huliganic la pauza meciului cu Viitorul, intrand intr-un conflict cu suporterii stelisti de la Tribuna a 2-a.

Jucatorul si-a cerut scuze pentru gestul sau printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului din Ghencea, iar Duckadam considera ca nu se impune nicio masura din partea clubului Steaua.

"S-a facut apel ca echipa are nevoie de suporteri, au venit jucatorii dupa fiecare joc cu declaratii ca galeria trebuie sa incurajeze echipa, dar n-a dus la niciun rezultat. Din pacate in ultima perioada vin tot mai putin spectatori si jucatorii sunt in colimatoriu indiferent de rezultate sau joc", a spus Duckadam la Dolce Sport.

"La meciul cu CFR Cluj de la Tribuna a 2-a s-a inceput cu injuraturi inca din minutul 2, principala tinta fiind Tanase. In niciun caz iesirea lui Tanase nu trebuie amendata de club. Cum sa fie suspendat? E primul jucator care isi iese din pepeni si face un gest necugetat spre tribuna. O iesire nepotrivita, dar pe undeva trebuie inteleasa. Nici Lacatus nu cred ca a fost cel mai cuminte in teren sau altii", a completat legendarul portar al finalei Cupei Campionilor de la Sevilla din 1986.

Duckadam a mai spus ca nu-i intelege pe suporterii de la Peluza Nord, cei carora in opinia sa "patronul le-a satisfacut toate cererile" si ca atitudinea celor de la Peluza Sud este de inteles "ei niciodata nefiind aproape de echipa".



Hemulth Duckadam il apara pe Cristi Tanase in conflictul cu fanii