FCSB

Tanase isi cere scuze pentru gestul huliganic de a scuipa suporterii

Cristi Tanase, capitanul echipei Steaua, si-a cerut scuze prin intermediul unui comunicat pentru gestul de a scuipa in directia spectatorilor in timp ce se indrepta spre vestiare la pauza meciului cu Viitorul.

Tanase a fost unul dintre cei mai apostrofati jucatori ai Stelei in primele 45 de minute ale partidei cu echipa lui Gheorghe Hagi de duminica seara.

Relatia dintre jucator si tribuna nu s-a imbunatatit nici macar dupa ce acesta a marcat golul de 1-1, iar la pauza Tanase a cedat nervos si a scuipat in directia spectatorilor care il injurau de mama focului in dreptul tunelului care duce spre vestiare.

"Chiar imi pare rau pentru iesirea avuta, insa lumea trebuie sa inteleaga faptul ca exista, totusi, o limita. Acolo, in apropierea tunelului de la tribuna a doua, exista un grup de oameni care, la toate meciurile, ne injura pe noi, jucatorii adversi, personalul de securitate sau reporterii televiziunilor detinatoare de drepturi, lucru care poate fi confirmat de oricine. Sunt constient de faptul ca nu am procedat elegant, dar nu stiu cati oameni ar rezista cat am rezistat eu la atatea apostrofari si injuraturi", a spus Tanase intr-un comunicat publicat pe site-ul campioanei Romaniei.

"Noi avem nevoie ca adevaratii suporteri sa fie alaturi de noi si sa ne incurajeze, nu de oameni care sa ne jigneasca mereu, indiferent daca pierdem sau castigam la scor, cum a fost cazul chiar in acest meci. De asemenea, nu consider ca este normal ca acum sa mi se construiasca o imagine negativa in mass-media, nespunandu-se nimic despre gesturile spectatorilor la adresa mea si a colegilor mei. Oamenii care ma cunosc stiu ce fel de persoana sunt. De asemenea, as dori sa transmit tuturor sustinatorilor echipei al carei capitan sunt ca dorim, la fel ca si ei, sa castigam toate meciurile, dar avem nevoie de sustinerea lor pe intreaga durata a unei partide, indiferent de scor", a adaugat Tanase.



Tanase isi cere scuze pentru gestul huliganic de a scuipa suporterii