FCSB

Barcelona a pregatit cash-ul pentru Chiriches. Stelistul, favorit sa ajunga pe Camp Nou

FC Barcelona îsi doreste cu adevarat un fundas central în aceasta vara si a pregatit o suma uriasa pentru a fi sigura ca-l va transfera. Chiriches are sanse mari sa ajunga la Barcelona, asa cum presa spaniola a anuntat zilele trecute.

FC Barcelona are 26 de milioane de euro la dispozitie pentru transferul unui fundas central. Pe lista se afla câtiva jucatori de top în Europa, dar spaniolii cred ca Vlad Chiriches este favorit.

Catalanii pot satisface pretentiile financiare ale Stelei
Becali vrea 10 milioane

Thiago Silva si Javi Martinez ies din calcule deoarece pretul lor este peste aceasta suma, astfel ca Barcelona trece la planul B.
 
În acest plan este inclus si Vlad Chiriches, alaturi de David Luiz, Branislav Ivanovici, Mats Hummels si Neven Subotici.
 
Totusi, El Mundo Deportivo sustine ca stelistul are cele mai mari sanse sa ajunga pe Camp Nou deoarece pretul sau este cel mai scazut.
 
"Venirea lui Chiriches n-ar fi o surpriza. Chiar daca bugetul este de 26 de milioane de euro, asta nu înseamna ca-l vor investi pe tot. Poate ca se va face un efort financiar, însa nu va fi o nebunie", a scris cotidianul spaniol.



Barcelona a pregatit cash-ul pentru Chiriches. Stelistul, favorit sa ajunga pe Camp Nou