FCSB

Spaniolii anunta: "Chiriches la Barcelona"

Dupa ce a fost aproape de un transfer la AC Milan si AS Roma, Vlad Chiriches negociaza transferul la FC Barcelona.

Vlad Chiriches a ratat transferul în Italia, însa poate evolua din noul sezon pentru un club urias. FC Barcelona l-a monitorizat la meciurile de la nationala si a demarat negocierile pentru transferul sau.
 
Mundo Deportivo, unul dintre ziarele de casa al Barcelonei, anunta ca FC Barcelona îl vede pe Vlad Chiriches omul perfect pentru postul de fundas central.
 
Catalanii cauta sa-si rezolve problemele din defensiva, iar sefii de pe Camp Nou sunt convinsi ca jucatorul Stelei întruneste toate conditiile

Patronul Stelei spune ca pretul lui Chiriches cu 4 milioane de euro decat cel anuntat in Spania
Becali viseaza la 10 milioane de euro

Publicatia catalana noteaza ca Barcelona a luat legatura cu Marc Salicru, agentul lui Chiriches din Spania, care i-a anuntat ca pretul stelistului este de 6 milioane de euro.
 
Suma este pe placul celor de la Barcelona, care nu-si doresc sa cheltuie o suma prea mare pentru a avea un înlocuitor pentru Pique sau Puyol.
 
Spaniolii îl descriu pe Chiriches ca fiind un jucator "mai apropiat de profilul lui Pique decât al lui Puyol", în timp ce principala sa calitate ar fi jocul de pase.
 
Sefii Barcelonei sunt avertizati sa se miste rapid pentru a-l transfera pe Chiriches deoarece jucatorul mai este urmarit de AC Milan si Olympique Lyon.



Spaniolii anunta: "Chiriches la Barcelona"