Liga 1

Scandalul continua la FRF: Dragomir poate reveni prin omul sau de incredere

Invalidarea alegerilor LPF realizata joi de Curtea de Apel lasa conducerea institutiei in aer. In cazul refacerii alegerilor, un scenariu sprijinit de avocati, la conducerea Ligii ar putea reveni Dumitru Dragomir, dar nu direct, ci prim omul sau de incredere.

Avocatul Dragos Balta a declarat joi seara ca Alexandru Boc ar trebui sa revina la conducerea LPF, iar refacerea alegerilor este foarte probabila.

Balta afirma ca invalidarea alegerilor din partea Curtii de Apel trebuie sa duca la anularea mandatului primit de Gino Iorgulescu. In locul sau ar trebui ca presedintia Ligii sa fie asigurata de Alexandru Boc, fostul vicepresedinte si om de incredere al lui Dumitru Dragomir.

[news-106122]

Boc ar trebui sa refaca alegerile, conform regulamentului LPF, ceea ce inseamna ca Dumitru Dragomir ar putea redeveni presedinte in cazul in care ar candida si ar castiga un nou vot.

Pe moment, din punct de vedere legal, conform lui Balta, Boc trebuie sa preia sefia interimara, avand in vedere ca mandatul lui Dragomir a expirat.

[news-106114]

Dumitru Dragomir a pierdut alegerile LPF pe 14 noiembrie 2013, in fata lui Gino Iorgulescu, cu scorul de 11-7, dupa 17 ani de conducere.

[news-102498]



Scandalul continua la FRF: Dragomir poate reveni prin omul sau de incredere