Liga 1

Ruptura definitiva intre Dragomir si Mircea Sandu

Razboi total la cel mai înalt nivel al fotbalului românesc. Între Dumitru Dragomir si Mircea Sandu a intervenit o ruptura ce poate fi definitiva. Sandu îsi pierde astfel aliatul numarul unu.

 
Dumitru Dragomir si Mircea Sandu nu mai sunt prieteni! Totul a început înaintea meciului cu Olanda, dupa ce Dragomir anuntase ca Nasu' va candida în continuare la alegerile pentru presedintia Federatiei.
 
A urmat un telefon plin de amenintari si de reprosuri din partea lui Sandu la adresa lu Dragomir. "Sa nu mai vorbesti niciodata despre mine!", i-a transmis Sandu lui Dragomir.
 
Seful LPF si-a cerut scuze si a facut o noua încercare în urma cu doua zile, când Sandu a împlinit 60 de ani. L-a sunat pe Sandu pentru a-i ura la multi ani, însa acesta a refuzat sa-l cheme la petrecerea organizata de ziua sa.
   
Dezamagit de comportamentul fostului sau camarad, Dragomir confirma ca Mircea Sandu nu mai exista pentru el.
 
"Eu l-am sunat, dar el nici nu m-a invitat la ziua lui. De azi înainte nici numele nu i-l mai pronunt!", a anuntat Dragomir.
 
Este doar o prima replica din partea lui Dragomir, însa pe viitor exista posibilitatea ca seful LPF sa treaca la dezvaluiri picante, mai ales ca toate secretele lui Sandu se afla si în posesia sa.



Ruptura definitiva intre Dragomir si Mircea Sandu