Rapid

Sabau, demis de la Rapid. Rada e noul antrenor

Ioan Ovidiu Sabau a fost demis de la Rapid dupa înfrângerea cu FC Brasov.  Noul antrenor al Rapidului va fi Marian Rada, care va sta pe banca la meciul cu Dinamo de luni. Postul lui Rada nu este însa foarte sigur, Copos pregatind si alte variante.

George Copos a decis sa renunte la Sabau si l-a chemat de urgenta pe Marius Sumudica pentru o întâlnire la hotelul pe care îl detine.

In cele din urma, alesul pentru postul de antrenor este Marian Rada, cel care va sta pe banca la meciul cu Dinamo ca interimar. Printr-un succes, Rada poate transforma interimatul intr-un mandat intreg, pana in iarna.

Pe lista se mai afla Ionut Badea si Dorinel Munteanu, dar abia saptamana viitoare se va decide.
 
Sabau nu a fost informat de demitere si a vorbit la conferinta de presa ca si cum va sta pe banca la derbiul cu Dinamo de luni.
 
"Vreau sa-i felicit pe jucatori pentru cum s-au comportat. Mi-au placut atât în prima cât si în a doua. Si-au dorit foarte mult. Trebuie sa refac jucatorii psihic pentru ca sunt afectati", a spus Sabau.
 
În urmatoarele zile, Copos va trebui sa gestioneze si clauza de reziliere în valoare de 300 de mii de euro pe care Sabau o are.
 



Sabau, demis de la Rapid. Rada e noul antrenor