Snooker

Judd Trump il va intalni pe O'Sullivan in sferturi la Masters

Castigator in luna decembrie al titlului la Campionatul Regatului Unit al Marii Britanii, jucatorul englez Judd Trump a aratat, luni, ca ramane intr-o forma de invidiat, dupa ce l-a invins pe Stuart Bingham in primul tur la Masters.
Condus cu 2-1 si 3-2, Trump a revenit de fiecare data, pentru a se impune in final cu 6-3.

Inceputul meciului i-a apartinut jucatorului din Bristol, care a castigat primul frame in urma unui break de 87 de puncte.

Bingham a raspuns cu un break de 69 de puncte si a preluat conducerea dupa un joc trei intors in extremis in favoarea sa.

Trump a egalat inaintea pauzei cu un break de 107 puncte, dupa care a cedat din nou prim planul in jocul cinci.

Tanarul jucator englez a incercat o lovitura combinata la buzunarul superior stang, insa a lovit prea puternic si bila vizata a tintit in marginea buzunarului.

Bingham a revenit la masa si a intors frame-ul in favoarea sa cu un break de 73 de puncte.

Pana la final la masa de joc nu a mai existat decat un jucator si Trump nu a lasat loc de surpriza. Un break de 121 de puncte l-a readus pe Trump in avantaj, pentru ca cel supranumit 'Asul din pachet' sa se impuna in final cu 6-3.

Adversarul lui Trump din sferturile de finala va fi Ronnie O'Sullivan, adversar in fata caruia a castigat de fiecare data in joc decisiv la ultimele doua intalniri in circuitul mondial profesionist, ultima data in optimile Campionatului Regatului Unit din luna decembrie.

Luni seara mai este programat un meci la Alexandra Palace din Londra intre englezii Shaun Murphy si Martin Gould.

Onlinesport


Judd Trump il va intalni pe O'Sullivan in sferturi la Masters