Rapid

Forma extrema de protest adoptata de suporterii echipei Rapid

Nemultumiti de retrogradarea echipei favorite in Liga 2 dupa ce giulestenii disputasera primele doua etape din Liga 1 in urma barajului castigat cu Chiajna, suporterii echipei Rapid au anuntat ca vor apela la o forma extrema de protest prin care solicita demisia conducatorilor fotbalului romanesc.

"In data de 07.08.2013, incepand cu ora 18.00, pe gazonul Stadionului Giulesti-Valentin Stanescu, va fi demarata o forma extrema de protest, respectiv greva foamei. Sunt asteptati sa se alature protestului toti suporterii rapidisti, indiferent de varsta, sex, religie, aratand astfel ca suflarea alb-visinie a fost, este si va ramane un bastion al corectitudinii si al dreptatii. Scopul gestului extrem la care recurgem este ca oamenii care au distrus fotbalul romanesc si care pentru realizarea intereselor proprii au subjugat clubul Rapid si multe alte cluburi de traditie sa demisioneze imediat din functiile pe care care le-au monopolizat si pe care le-au condus intr-un mod incompentent", se mentioneaza in comunicatul remis MEDIAFAX.

Suporterii echipei Rapid anunta ca nu protesteaza pentru ramanerea formatiei favorite in Liga 1, ci pentru a atrage un semnal de alarma pentru ceea ce ei numesc "aplicarea discretionara a regulamentelor in vigoare".

La protest sunt invitati sa participe si suporteri ai altor echipe prejudiciate de conducatorii actuali ai fotbalului romanesc.



Forma extrema de protest adoptata de suporterii echipei Rapid