Liga 1

Rapid invinge Mediasul dintr-un penalty controversat

Rapid a fost condusa de Gaz Metan Medias, a jucat în inferioritate, dar si-a revenit pe final si s-a impus în duelul din Giulesti, disputat fara spectatori, cu scorul de 2-1, gratie unui penalty controversat.

Ramasi fara sustinerea publicului, rapidistii au dat peste o echipa aflata într-o situatie la fel de grea, Gaz Metan Medias, sosita la Bucuresti si pentru a salva postul profesorului Pustai.
 
Giulestenii puteau deschide scorul în minutul 11, dupa o faza în care cei doi atacanti au conlucrat, dar Ilijoski a sutat din doar sase metri în Plesca.
 
S-a continuat cu un joc confuz, cu rare momente de sclipire din partea celor doua formatii. Posesia le-a apartinut usor mediesenilor, care au preluat conducerea din minutul 34 pentru un penalty comis de Burca.
 
Fundasul giulestenilor si-a tras stupid un adversar de tricou în careu si a vazut al doilea cartonas galben, fiind eliminat.
 
Eric a înscris fara emotii din penalty, iar Rada a mutat imediat, trimitându-l pe Oros în locul lui Ilijoski.
 
Egalitatea numerica s-a restabilit din minutul 51, când Negru a vazut cu usurinta al doilea cartonas galben, însa chiar si asa giulestenii au continuat momentele negre.
 
Gaz Metan s-a aparat bine si a închis culoarele spre poarta lui Plesca, numai ca o cadere pe final de meci a întors soarta meciului în doar doua minute.
 
Mai întâi, în minutul 78, Ionita a pivotat excelent în careu si a sutat violent sub transversala, aducând egalarea.
 
La faza imediat urmatoare, Surdu a cazut cu usurinta în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty. Specialitatea casei pentru Herea, care a transformat impecabil.
 
Oaspetii au picat total dupa acest gol si nu au mai putut întoarce rezultatul.



Rapid invinge Mediasul dintr-un penalty controversat