Liga 1

Otelul se topeste de la etapa la etapa, 0-3 cu Viitorul

Viitorul s-a impus la scor de forfait in fata Otelului, sambata dupa amiaza, intr-un meci din cadrul etapei a 11-a a Ligii 1. Istoria partidei s-a scris spre finalul primei reprize, cand arbitrul Sebastian Coltescu le-a asezat gazdelor mingea pe punctul de la 11 metri, dupa un fault usor acordat in urma interventiei lui Cucu asupra lui Mitrea. Stelian Cucu a fost eliminat de central pentru cumul de cartonase, devenind astfel cel de-al 10-lea jucator eliminat de la Otelul in acest campionat. Mitrea a transformat lovitura de pedeapsa, iar Bonilla si-a trecut in cont dubla, in minutele 45+1 si 71.

Partida disputata la Chiajna a avut nevoie de un sfert de ora pentru a produce primul sut spre poarta. Bogdan Mitrea, la un corner al gazdelor, a reluat imprecis cu capul din apropiere dupa ce s-a desprins din marcajul lui Cucu.

In minutul 23, Florin Cernat l-a angajat in careu pe Iulian Popa, insa sutul spre coltul lung al mijlocasului Otelului a fost agatat in ultimul moment de Buzbuchi.

La urmatorul atac, Hotoboc a ramas pe centrul portii si a blocat executia in forta a lui Benzar, de la aproximativ 20 de metri.

Echilibrul s-a rupt in minutul 32, cand Sebastian Coltescu a indicat cu usurinta punctul cu var la un presupus fault comis de Stelian Cucu asupra lui Bogdan Mitrea. Jucatorul Otelului a primit al doilea cartonas galben lasandu-i pe oaspeti in inferioritate numerica. Capitanul Viitorului a transformat pentru 1-0.

Scorul pauzei a fost stabilit de salvadorianul Bonilla, in prelungiri, cu o lovitura de cap spectaculoasa, din plonjon, la centrarea de pe dreapta livrata de la Andelkovic.

Viitorul a ramas in ofensiva si in partea secunda, putin lipsind ca Miron sa isi trimita mingea in proprie poarta, la un sfert de ora dupa reluarea jocului. Nikolov nu a fost mai precis la finalizare, in minutul 62, dupa ce l-a luat la tinta pe Hotoboc din zona punctului de la 11 metri.

In minutul 71, tabela stadionului "Concordia" indica un 3-0 sec in favoarea Viitorului, dupa o faza in care Benzar a asezat perfect pentru cel de-al doilea gol al lui Bonilla, care nu a iertat singur cu Hotoboc.

Cinci minute mai tarziu, Benzar a incercat o executie la indigo pentru acelasi Bonilla, insa Miron s-a evidentiat de aceasta data, respingand cu un ultim efort in afara terenului.

Viitorul: Buzbuchi - Manea, Mamele, Tiru, Mitrea - Andelkovic (Seroni 70), Daminuta (Nikolov 52), Mitrita, Fl. Tanase (Neacsa 56), Benzar - Bonilla
Rezerve: Balauru, Marin, Markus, Perju, Nikolov, Seroni, Neacsa

Otelul: Hotoboc - Karlik, Miron, Sipovic, Popescu - Brigido (Gradinaru 53), Cucu, Cojoc (Murgoci 46), Cernat, Popa - Jula (Zaharia 63)
Rezerve: Abraham, Miselaricu, Gradinaru, Murgoci, Milea, Zaharia, Tudorie

Arbitru: Sebastian Coltescu

Cartonase galbene: R. Benzar 16, Tiru 27, Tanase 43, Daminuta 48, Nikolov 69, Neacsa 81/ Cucu 18, Cojoc 24, Jula 32, Brigido 51, Murgoci 58

Cartonase rosii: Cucu 32

Stadion: Concordia (Chiajna)



Otelul se topeste de la etapa la etapa, 0-3 cu Viitorul