Liga 1

Nou: Clasament interactiv Liga 1

Asa cum v-am promis pentru noua platforma a siteului lansata în iunie 2012, vom veni periodic cu noi lucruri interesante. Unul dintre ele este noul clasament al Ligii 1. Iata ce functionalitati are.

Clasamentul Ligii 1 vine pentru 2012/2013 cu lucruri noi pe onlinesport.ro. Daca apasati pe linkurile de mai sus veti vedea ce poate acest clasament, realizat ca exemplu pe sezonul trecut.

Avem o disecare mai mare a punctelor, golurilor - în functie de meciurile de acasa si din deplasare. Noi nu credem în „adevar”, asa ca nu îl punem.

În 2002, onlinesport.ro era singurul site din România care actualiza clasamentul Diviziei A în timp real, dupa fiecare meci. Continuam sa inovam

Apoi, pe coloana din dreapta a clasamentului se afla ultimele zece partide ale fiecarei echipe. La „mouse over” pe fiecare meci colorat vedeti adversarul si rezultatul. Se vede si de la prima privire traseul: verde e meci câstigat, gri - egal si rosu - pierdut.

La click pe o echipa din clasament se deschide direct în pagina traseul respectivei echipe din sezon, cu locul ocupat în ierarhia Ligii 1 la fiecare etapa.

Pâna la începerea Ligii 1 vom veni cu mai multe date în clasament si nu numai.

Asteptam în acest articol comentarii despre cum vi se pare noul modul si ce mai doriti la el. Nu ezitati sa ne scrieti!

Ne dorim ca aceasta pagina de clasament sa fie destinatia numarul 1 atunci când va gânditi la Liga 1. Ne-ar ajuta sa ne dati si likeuri (fara zaharel ca premii, ci doar daca va place!) si sa ne ajutati sa o promovam.



Nou: Clasament interactiv Liga 1