Liga 1

Noul onlinesport.ro: Cum vi se pare?

onlinesport.ro s-a relansat in ziua in care incepe EURO 2012 pe o platforma mai moderna, mai dinamica, cea pe care vom construi mai departe.

Aceasta este a sasea versiune a onlinesport.ro, un site pornit oficial la drum in 2002.

In 2012, la EURO ne aflam la al saselea turneu final pe care il facem online. Acum 10 ani intrasem pe piata ca primul ziar online de sport independent. Am venit la acea vreme cu lucruri inovatoare pe segmentul jurnalismului online din Romania, fie el de sport si nu numai: stiri in timp real si evenimente sportive transmise live text.

onlinesport.ro este la aceasta ora cel mai mare ziar online de sport independent din Romania, cu o medie de peste 200.000 de vizitatori unici lunar. In mai 2012, siteul a depasit cifra de 300.000 de vizitatori unici

Noua platforma este mult mai aerisita si moderna, era nevoie de ceva nou si pentru noi a veni cu ea acum chiar la EURO a insemnat un efort, dar a meritat cu siguranta fiecare minut pentru a imparti impreuna spectacolul sportiv la cele mai inalte cote.

Siteul a fost realizat de data aceasta intern, produs de onlinesport.ro, o reteta pe care dorim sa o pastram pentru a fi mult mai dinamici din multe puncte de vedere. Pana la Liga 1 vom avea deja multe lucruri pe care in alte parti nu le veti gasi.

Am inceput cu homepageul - mai compact si mai centrat pe evenimente, un homepage care se poate citi de sus pana jos fara efort si cu placere. La randul lor, articolele sunt mai usor de citit si au noi faclitati in interior.

Sectiunea de EURO 2012 nu este inca gata 100%, vineri va fi definitivata cu continutul complet: tabloul turneului cu clasamente si rezultate,  loturile cu toti jucatorii (si statistici pe jucatori dupa fiecare meci), stadioane. Am tras cat am putut dar aceste cateva lucruri nu le-am putut face la lansare. De asemenea, nu va speriati daca nu vedeti unele pagini sau meniuri care erau inainte (bara cu logourile echipelor din Liga 1, linkuri spre clasamente etc) - le vom pune pe toate rapid la loc.

Va invitam sa va bucurati de sport prin acest ziar online si asteptam comentarii de toate tipurile prin modulul Facebook nou instalat.

Multumim ca sunteti alaturi de noi, apreciem orice comentariu si like. Va invitam alaturi de noi pentru o vara fierbinte, in care speram ca onlinesport.ro sa fie destinatia numarul 1 pentru EURO 2012, Olimpiada de Vara 2012, dar si pentru startul sezonului viitor al Ligii 1!

Onlinesport



Noul onlinesport.ro: Cum vi se pare?