Liga 1

Masuri sporite de securitate la Steaua - Rapid

Organizatorii partidei Steaua - Rapid din cadrul etapei a 3-a din Liga 1, meci programat sambata seara de la ora 21:00, au luat masuri sporite de securitate pentru a preintampina orice fel de incident in interiorul si in afara Arenei Nationale. Rivalitatea celor doua grupari bucurestene nu mai are nevoie de nicio prezentare.

"Pentru asigurarea unor conditii de maxima siguranta pentru cetatenii care locuiesc in imediata vecinatate a Arenei Nationale, dar si pentru buna desfasurare a evenimentului sportiv, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video vor fi supravegheate strazile de afluire si defluire a celor 55.000 de spectatori. La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atentie fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, atat de camerele video, cat si de patrulele auto si pedestre ale Politiei Locale a Primariei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenta in cazul in care vor exista tulburari ale ordinii publice", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 2, remis, joi, agentiei MEDIAFAX.

In acelasi timp, comercializarea bauturilor alcoolice in zona Arenei Nationale va fi interzisa sambata, intre orele 17.00 si 24.00. Masura a fost luata in urma solicitarii Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si a fost transmisa de Primarul Neculai Ontanu tuturor agentilor economici care comercializeaza bauturi alcoolice in perimetrul delimitat de cele 6 artere de circulatie aflate in jurul stadionului.



Masuri sporite de securitate la Steaua - Rapid