Liga 1

FC Voluntari face scor cu ACS Poli Timisoara

FC Voluntari a castigat, cu 4-1, intalnirea de pe teren propriu contra lanternei rosii ACS Poli Timisoara si ramane in prima jumatate a clasamentului din Liga 1.

Banatenii au dominat inceputul meciului, dar cei care au deschis scorul au fost ilfovenii in urma sutului trimis de Marinescu din afara careului.

Cu patru minute inaintea pauzei Popadiuc majora avantajul gazdelor cu un sut din interiorul careului la o excelenta pasa oferita de Cernat.

Timisoara a redus din diferenta in minutul 72 prin Pedro Henrique, jucator care a profitat de iesirea hazardata dintre buturi a lui Bornescu si a saltat mingea peste acesta.

Dupa doar un minut Cernat a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta de Capatana intr-un duel cu Seroni, pentru ca tot decarul Voluntariului sa inchida tabela cu un super sut din afara careului cand mai erau cinci minute pana la final.

FC Voluntari a mai avut si o bara la 0-0 prin Novac in minutul 18.

Echipa lui Florin Marin acumuleaza 11 puncte dupa sapte meciuri si ocupa locul cinci provizoriu in clasament, in timp ce Timisoara ramane lanterna cu -10 in dreptul punctelor.



FC Voluntari face scor cu ACS Poli Timisoara