Liga 1

FC Botosani urca pe doi in clasament dupa a patra victorie a sezonului

Diminuarea salariilor cu 25 de procente nu a afectat moralul jucatorilor de la FC Botosani si acestia au obtinut, duminica seara, al patrulea succes din acest sezon de Liga 1, un 1-0 in deplasare cu CSM Poli Iasi.

Istvan Fulop a marcat unicul al meciului in mintuul 16 cu o reluare din sase metri dupa o centrare venita de pe partea dreapta a terenului.

Gazdele au cautat cu disperare egalarea si nici chiar urcarea portarului Branko Grahovac in careul advers nu a adus plusul ofensiv necesar trimiterii balonului in plasa portii botosenene.

Suporterii ieseni si-au pierdut rabdarea cu antrenorul Nicolo Napoli si au cerut demisia acestuia dupa inlocuirea lui Andrei Cristea in minutul 85.

Aceasta in conditiile in care pentru CSM Poli Iasi n-a fost decat a doua infrangere in sapte etape, iar echipa ocupa locul sapte in clasament, la doua puncte sub linia de playoff.

Pentru FC Botosani a fost a doua victorie in sapte meciuri disputate contra rivalei din Iasi. Cele doua echipe s-au mai intalnit si in optimile Cupei Ligii din acest sezon, iar Botosani s-a impus pe teren propriu, cu 1-0. Intre timp a fost eliminata de Steaua in sferturi.

FC Botosani depaseste CS Universitatea Craiova la golaveraj si cel putin pana la meciul lui Dinamo cu ASA Tg.Mures (luni, 20:30) va ramane pe locul doi al clasamentului din Liga 1.

Formatia lui Leo Grozavu ramane echipa cu cel mai bun atac din Liga 1 (15 goluri).



FC Botosani urca pe doi in clasament dupa a patra victorie a sezonului