Liga 1

Executie cu public: Timisoara a luat o plasa de goluri la Botosani si se afunda spre Liga 2

FC Botosani s-a impus cu un categoric 6-1 in fata celor de la ACS Poli Timisoara, dupa ce la pauza cele doua echipe se aflau la egalitate (1-1).

Gazdele au deschis scorul printr-un penalty transformat de Vasvari in minutul 22, dupa ce Fulop a fost faultat in careu. In faza care a precedat lovitura de la 11 metri portarul timisorean Strauss respinsese cu o mana la o faza unu contra unu cu Cabrera.

Acelasi Strauss a respins in minutul 25 cu piciorul o minge sutata pe jos de Fulop, dupa care tot acesta a trimis alaturi dintr-o pozitie favorabila.

Cu sapte minute inaintea pauzei oaspetii au primit usor un penalty pe care mai apoi Goga l-a transformat fara emotii.

Partea secunda a fost un cu totul alt meci, iar FC Botosani a punctat nu mai putin de cinci ori.

Fundasul golgeter Ngadeu a marcat in minutul 52 in urma unui corner.

Intrat in locul lui Hadnagy, lituanianul Matulevicius a marcat la chiar prima atingere de balon in minutul 66, dupa care a reusit dubla sase minute mai tarziu din centrarea lui Ivanovic.

Debutant la FC Botosani, Bujor a marcat pentru 5-1 in minutul 80 la capatul unui contraatac, pentru ca dupa alte doua minute Cabrera sa inscrie cu o lovitura de cap din centrarea lui Carallero.

Dupa acest rezultat FC Botosani ajunge la 20 de puncte si depaseste pentru moment zona nisipurilor miscatoare, in timp ce Timisoara se afunda spre retrogradare cu doar 15 puncte. Echipa banateana este singura din playout fara victorie in cele cinci etape scurse pana acum.



Executie cu public: Timisoara a luat o plasa de goluri la Botosani si se afunda spre Liga 2