Liga 1

Egal cu multe goluri sub Pietricica

Ceahlaul Piatra Neamt a remizat, scor 2-2, cu FC Brasov, duminica dupa amiaza, intr-un meci contand pentru etapa a 8-a a Ligii 1. George Carjan (41) si Catalin Stefanescu (55) au punctat pentru gazde, in timp ce golurile "stegarilor" au purtat semnatura lui Serginho (8) si Liviu Ganea (74). Oaspetii au incheiat meciul cu un om mai putin, dupa ce Marian Constantinescu a fost eliminat pentru cumul de cartonase, cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier.

"Stegarii" au inceput deplasarea la Piatra Neamt cu un gol inscris rapid, in minutul 8, dupa o centrare de calitate venita din gheata fostului jucator al Ceahlaului, Marian Constantinescu, reluata cu capul din 6 metri de Serginho.

In minutul 20, Doru Popadiuc nu a reusit sa copieze executia lusitanului, la poarta opusa, dupa ce a trimis cu capul din apropiere direct in bratele lui Florin Iacob.

Cu cateva minute inainte de finalul primei reprize, George Cirjan a restabilit egalitatea la capatul unei faze in care Diogo Santos nu si-a asumat riscul unui tackling de totul sau nimic in suprafata de pedeapsa, iar portarul Iacob a ramas tintuit pe linia portii. Oaspetii au contestat golul Ceahlaului pentru un presupus fault comis de autorul golului.

Florin Marin a mutat dupa pauza, iar Andrei Tepes nu i-a inselat increderea, in minutul 55, cand a centrat in careu pentru Slavickas, care i-a asezat mingea cu capul lui Stefanescu, autorul golului de 2-1.

Nici Adrian Szabo nu s-a lasat mai prejos, in conditiile in care Liviu Ganea, introdus in minutul 57, a punctat pentru 2-2 cu un voleu splendid la coltul lung, din centrarea de pe stanga a lui Serginho (74).

Brasovul a incheiat meciul in inferioritate numerica. Marian Constantinescu a vazut al doilea cartonas galben pentru o intrare intarziata la mijlocul terenului. Acesta a fost aplaudat la scena deschisa la iesirea de pe teren de catre putinii spectatori prezenti in tribunele stadionului "Ceahlaul."

Ceahlaul: Calancea - Dumitras (Tepes 53), Marc, Cazan, Slavickas - Achim (Onciu 68), Clonin - Popadiuc, Chitosca, Stefanescu (A. Pavel 83) - Cirjan

FC Brasov: Iacob - Barna (L. Ganea 57), De Almeida, Leko, Straut - Grigorie, Madeira (C. Munteanu 71) - Serginho, Enceanu (Ciocalteu 57), Aganovic - Constantinescu

Arbitru: Florin Dreve (Cluj Napoca)

Cartonase galbene: Marc 43, Chitosca 62, Slavickas 65, Cirjan 71/ Constantinescu 1, Madeira 45+1, L. Ganea 90+5

Cartonase rosii: Constantinescu 75

Stadion: Ceahlaul



Egal cu multe goluri sub Pietricica