Dinamo

Viitorul, privata de victorie cu Dinamo. Hagi ataca dur: "Daca vezi, da-o!"

Viitorul Constanta a terminat acasa 1-1, sambata seara, contra lui Dinamo. elevii lui Gica hagi au condus o buna bucata din meci, insa fiul lui Florentin Petre, Patrick, a egalat si a avut golul victoriei in picior. 

Echipa din Constanta a jucat cu un stadion plin, la Ovidiu.

Golurile din meciul direct au fost ambele frumoase, ambele marcate de jucatori tineri. Viitorul a deschis scorul in minutul 46, o preluare foarte frumoasa, din aer, reusita in careu de Marin, care apoi l-a invins fara sa clipeasca pe Cerniauskas. La doar 19 ani, Marin promite.

Gazdele au cerut de doua ori penalty, la Tanase si Ganea, probabil de ambele dati meritat, dar nici unul neacordat. Hagi a explicat fazele:

"Meritam cele trei puncte, noi am jucat foarte bine, am depasit pe Dinamo la toate capitolele, dar mergem inainte. Nu ati vazut ce s-a intamplat la final? Nu vreau sa vorbesc acum despre arbitraj. Meritam ceva, asa ca daca vezi da-o, suntem si noi la fel ca toti. Amandoua au fost clare, primul a fost 200% la suta, al doilea cel mai rau caz indirecta, a fost talpa in careu. Ei au fost sub noi, asta e mergem inainte. Erau bune sa avem acum cinci puncte, la Botosani trebuia sa castigam, cu Dinamo la fel", a spus Hagi.

La final, Patrick Petre a primit in careu si a sutat frumos, egaland. Tot el a avut golul victoriei in picior, dar a tras cu teama, slab.

Dinamo si Viitorul raman neinvinse in campionat, insa ros-albii au cinci puncte, iar elevii lui Hagi doar 3, dupa trei egaluri.



Viitorul, privata de victorie cu Dinamo. Hagi ataca dur: "Daca vezi, da-o!"