Dinamo

Un pusti de 17 ani urca Dinamo pe doi in clasament

Titularizat de antrenorul Mircea Rednic in prima partida oficiala a anului, Costache a marcat unicul gol al meciului din Stefan cel Mare in minutul 27 cu o reluare din interiorul careului.

Costache s-a dezlantuit dupa reusita sa si a sprintat spre suporterii dinamovisti urcandu-se pe gardul despartitor.

Adus la Dinamo in urma cu doi ani de la Clubul Sportiv Scolar Numarul 2, Costache evolueaza si pentru nationala sub 17 ani a Romaniei.

Dinamo a suferit pana la reusita lui Costache, botosenenii amenintand in trei randuri poarta lui Cerniauskas. Mai intai Hadnagy a sutat pe langa poarta din 16 metri (min.8), pentru ca in minutul 12 Martinus sa fie blocat in momentul sutului in careul advers.

In partea secunda Rotariu a sutat in plasa laterala (min.68), iar Ekeng a trimis pe langa poarta din lovitura liber (min.81).

Dinamo ajunge pe doi in clasament, cu 44 puncte, la trei puncte in spatele liderului Astra Giurgiu si la un punct deasupra celor de la Viitorul.

FC Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Hanca, Puljic, Mevlja, Olteanu - Ekeng, Palic - D. Rotariu, Batin (Marc 68), V. Costache (Bartalsstovu 56) - Gnohere (Essombe 71)

FC Botosani: Plesca – Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, Popovici – Cabrera (Carrallero 70), Vasvari, Bordeianu(Casado 78), Martinus – Hadnagy (P. Ivanovici 70), Matulevicius

Cartonase galbene: Costache 28', Gnohere 44', Dimitrov 25', Popovici 41', Vasvari 61', Ivanovici 72', Casado 80', Martinus 82, Ngadeu 90+1.

sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial



Un pusti de 17 ani urca Dinamo pe doi in clasament