Dinamo

Stoican: “Mergem in derby cu determinare si ambitie”

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a prefatat, joi intr-o conferinta de presa, derby-ul cu Steaua de vineri seara.

"Stim ca intalnim o echipa buna, foarte buna, o echipa care este pe primul loc, dar avem incredere ca putem face si noi o partida mare. Ei pleaca favoriti, dar si noi avem jucatori care pot face diferenta. Ma bazez pe dorinta lor de a-si arata valoarea pe teren. Mergem la un meci important indiferent ce probleme au, noi mergem cu incredere, cu dorinta. Am in lot jucatori buni, jucatori tineri, Nedelcearu, Patrick Petre, Matei si altii”, a declarat Stoican intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul dinamovist a vorbit si despre recenta eliminarea suferita de Dinamo in Cupa Romaniei.

“Din punctul meu de vedere in Cupa a fost un accident, pentru ca rar se intampla faptul ca exista multa determinare din partea unei echipe cu o presiune constanta asupra adversarilor. A fost un accident, am trecut si fiecare partida este cu istoria ei”, a spus Stoican.

Dinamo nu va putea conta pe Steliano Filip, jucator accidentat si pe care Flavius Stoican intentiona sa se bazeze.

“Steliano Filip are o fractura de piramida nazala. Este o pierdere importanta pentru ca imi puneam mari sperante in el, de aceea am si jucat cu el acasa in meciul cu Pandurii”, a spus tehnicianul dinamovist.

Miranda si Adi Popa nu au fost inclusi in lot pentru meciul cu Steaua, iar Stoican a fost cat se poate de transant: “Pentru mine fotbalul este o selectie. Cand intram pe teren trebuie sa jucam fotbal, sa aiba determinare, iar la momentul acesta consider ca primii 20 opriti in cantonament merita sa fie pe teren la meciul cu Steaua”.

Stoican a remarcat ca rivalii din Ghencea “sunt mai asezati in ironii cu mici exceptii” si ca spre deosebire de alte derby-uri din trecutul recent cei de la Steaua s-au temperat in declaratii.



Stoican: “Mergem in derby cu determinare si ambitie”