Dinamo

Rednic: "Rezultat echitabil"

Mircea Rednic considera ca egalul 0-0 cu Steaua in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei este un rezultat echitabil pentru Dinamo. Tehnicianul dinamovist a acuzat la randul sau starea proasta a gazonului din Stefan cel Mare.

"A fost un meci echilibrat, un rezultat normal. Am realizat obiectivul de a nu primi gol, nu am reusit sa marcam. Am avut doua sanse prin Rotariu in repriza a doua. Rezultatul e echitabil. Steaua a jucat pe posesie, cu schimbari de directie, iar fundasii nostri laterali au avut de munca la Hamroun si Enache", a declarat Rednic dupa meci.

"Imi pare rau ca nu am putut oferi conditii pentru o semifinala de Cupa. Un teren greu care ne-a incurcat si pe noi si pe ei. E pacat ca avem o bijuterie de stadion si stam sa ne uitam ca prostii la el. S-au investit foarte multi bani, banii nostri, insa unora le e teama. Asta e situatia. Eu in locul Spaniei n-as mai veni in Romania", a completat tehnicianul dinamovist.

Acesta a mai spus ca n-a avut emotii la bara lui Stanciu din finalul meciului: "Nici noi nu meritam sa pierdem si nici ei nu meritau sa castige".

Dinamo si Steaua au remizat, scor 0-0, joi seara in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.



Rednic: "Rezultat echitabil"