Dinamo

Rednic, favorit sa preia pe Dinamo. Danciulescu n-are nicio obiectie

Numele lui Mircea Rednic este vehiculat pentru preluarea din iarna a echipei Dinamo, iar antrenorul interimar Ionel Danciulescu spune ca n-ar avea nicio problema sa renunte la postul sau.

"Eu personal nu stiu absolut nimic, eu sunt doar un angajat al clubului si am raspuns afirmativ solicitarii venite din partea clubului. Daca vine nea Mircea, din punctul meu de vedere nu e nicio problema, e unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat eu. Decizia apartine insa conducerii”, a declarat Danciulescu, vineri, intr-o conferinta de presa. 

“In ceea ce ma priveste, nu va fi nicio problema pentru ca e o chestiune temporara. Important este ca eu sa termin cu bine aceste meciuri si sa ne calificam mai departe in Cupa Ligii. Poate sa vina oricine, mai ales ca eu nu detin licenta Pro. Ceea ce imi doresc este sa-mi fac treaba cat mai bine in aceasta perioada", a completat Danciulescu.

Fostul atacant dinamovist a fost coborat in iarba dupa despartirea de Flavius Stoican si acesta se afla deja in fata celui de-al doilea meci in Liga 1.

Cu Danciulescu pe banca Dinamo a castigat in deplasare la Medias, scor 2-1, si duminica primeste vizita celor de la Petrolul.

[news-110979]



Rednic, favorit sa preia pe Dinamo. Danciulescu n-are nicio obiectie