Dinamo

Prima victorie pentru Dinamo in amicale. Bilinski sparge gheata

Formatia poloneza a deschis scorul dupa numai cinci minute de joc prin Kielb la o gafa a flancului drept din defensiva lui Dinamo.

Dinamo a revenit de la 0-1 in fata polonezilor de la Korona Kielce si a castigat in cele din urma cu 2-1 prin golurile marcate de Serban dintr-o lovitura libera si Bilinski in debutul partii secunde.

Dinamovistii au inceput sa dea drumul la joc pe finalul primei reprize, iar golul reusit de Serban cu o executie spectaculoasa din lovitura libera I-a descatusat pe jucatorii lui Flavius Stoican.

“Cainii” au pus stapanire pe joc si au mai avut o bara pana la pauza prin Velici, jucatorul adus recent de la Ceahlaul.

[news-104447]

Stoican l-a trimis in teren in debutul partii secunde pe Bilinski in locul lui Tucudean care, in afara loviturii libere obtinute la golul lui Serban, nu a aratat absolut nimic.

Bilinski a dovedit o pofta de joc remarcabila si a reusit golul victoriei lui Dinamo cu un sut din apropierea portii, dupa ce intr-o prima faza tot el trimisese in bara.

Korona Kielce a avut in finalul meciului un gol anulat pentru un fault in atac si Dinamo a bifat prima victorie in amicalele de iarna.

Echipa de start a lui Dinamo: Balgradean - Rus, Thicot, Diakite, Grecu - Serban, Boubacar - Rotariu, Velici, Filip - Tucudean.

[news-104424]



Prima victorie pentru Dinamo in amicale. Bilinski sparge gheata