Dinamo

Pierdere importanta pentru Dinamo inaintea derby-ului cu Steaua

Mircea Rednic nu va putea conta pe unul dintre cei mai buni jucatori ai sai in meciul cu Steaua de miercuri seara din returul semifinalelor Cupei Romaniei. Partida este programata pe Arena Nationala dupa 21:30.

"Avem solutii la mijloc, chiar daca ar fi fost mai bine cu Bicfalvi. Nu am o veste buna, pe Eric nu am putut sa-l recuperam, a si pasarit cantonamentul si nu il vom putea folosi maine. Si-a dorit sa joace, a riscat si acum durerea e mai mare. Am decis impreuna cu doctorul sa stea si apoi sa prinda ultimele meciuri din play-off. E un jucator cu experienta, important si aveam nevoie de el in astfel de meciuri pentru ca derby-ul se va decide la mijlocul terenului", a declarat Rednic intr-o conferinta de presa, informeaza fcdinamo.ro

Rednic a vorbit si despre importanta meciului cu Steaua.

"Suntem inaintea celui mai greu si cel mai important meci din acest sezon. Ne dorim sa ne calificam in finala. Nu sunt prea multe meciuri cu Steaua, sunt interesante si placute pentru toata lumea. Avem solutii sa-i surprindem si, daca vrem sa ne calificam, trebuie sa inscriem cel putin un gol. Ambele competitii sunt importante pentru noi, Liga 1 si Cupa Romaniei, dar un trofeu ramane un trofeu. De aceea consider ca este cel mai important meci din acest sezon. Dinamo e pe drumul bun si cred ca avem numai de castigat din aceste meciuri. E foame de trofee si daca ne calificam cred ca avem sanse mari sa castigam acest trofe", a adaugat tehnicianul dinamovist.



Pierdere importanta pentru Dinamo inaintea derby-ului cu Steaua