Dinamo

Pedeapsa dublata pentru Flavius Stoican

Comisia de Disciplina a FRF ia dublat pedeapsa acordata initial antrenorului dinamovist Flavius Stoican in urma unei sesizari depuse de Comisia Centrale a Arbitrilor.

Stoican fusese initial suspendat doua etape si amendat cu 4500 de lei dupa ce la finalul meciului de campionat cu Chiajna criticase in termeni duri arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Ulterior aceasta pedeapsa a fost dublata dupa sesizarea CCA, iar motivarea FRF se afla mai jos.

"In temeiul art. 52 al. 2 lit. a din RD se sanctioneaza antrenorul Flavius Stoican de la Dinamo Bucuresti cu masura suspendarii pentru 4 (patru) jocuri si penalitate sportiva de 11.500 lei. Avand in vedere ca in dosarul nr. 122/CD/2014 antrenorul Flavius Stoican a fost sanctionat in baza art. 65 lit. a din RD cu suspendare pentru 2 (doua) etape si penalitate sportiva de 4500 lei, comisia urmeaza a face aplicarea art. 45 al. 1 din RD in sensul ca se va aplica sanctiunea prevazuta pentru abaterea cea mai grava, respectiv 4 (patru) jocuri si penalitate sportiva de 11.500 lei", se arata in solutia Comisiei de disciplina, postata pe site-ul oficial al FRF.

Comisia de disciplina a decis de asemenea suspendarea antrenorul Concordia Chiajna, Marius Sumudica, tot cu patru etape si sanctionarea cu penalitate sportiva de 11.500 de lei.



Pedeapsa dublata pentru Flavius Stoican