Dinamo

Mutu, prezentat oficial la Dinamo: "Nu ne putem compara cu Steaua, trebuie sa muncim mai mult"

Adrian Mutu a fost prezentat oficial in noul post de conducere la Dinamo intr-o conferinta de presa la care a participat si antrenorul Ioan Andone.

"E o onoare pentru mine sa debutez intr-un post asa important si sper sa fac treaba. Ma bucur sa colaborez cu nea Ando. Dinamo e un club unde am crescut si am regasit multi prieteni. Abia astept sa-mi intru in paine si sa ajut clubul Dinamo sa trecem la alt nivel", a declarat Mutu, noul manager general al echipei din Stefan cel Mare.

"Voi fi director general la Dinamo, voi avea grija de prima echipa, dar si de echipa a doua si de academiile noastre. Fac o treaba buna, dar vrem mai mult. Voi merge sa fac schimb de experienta cu alte cluburi din lume. Stabilitatea primului lot si imbunatatirea lui in functie de cerintele lui nea Ando. Au venit 13-14 jucatori, au plecat tot atatia si trebuie sa asiguram stabilitate antrenorului. Prin relatiile pe care le am sper sa pot aduce alti sponsori la Dinamo, sa fiu alaturi de domnul Negoita care a facut si face o treaba foarte buna, dar are nevoie de ajutor pentru a trece la alt nivel", a adaugat Mutu despre atributiile pe care le va avea la Dinamo.

Mutu a mai spus ca Dinamo nu se poate bate in acest moment cu "banii domnului Becali la transferuri", dar ca formatia din Stefan cel Mare se bazeaza pe talentele din interior si pe experienta lui Andone.

"Sa lasam in pace lupta cu Steaua, pentru ca nu suntem la acelasi nivel cu ei. Noi trebuie sa bagam capul in pamant, trebuie sa muncim si speram ca la finalul sezonului sa jucam in Europa. Nu stiu daca ii va deranja pe suporteri, cred ca nu, dar adevarul acesta este. Nu le cer rabdare, ci intelegere. E inutil sa spun ca vom juca si ca vom face transferuri de milioane de euro. Sunt aici sa spun ceea ce putem face. Nu-i putem cere domnului Negoita sa aduca toti banii de acasa si sa ramana fara bani. Mai mult decat sa le asiguram baietilor stabilitate financiare si toate conditiile nu putem face", a mai spus Mutu.

In opinia lui Mutu orice jucator al lui Dinamo poate ajunge la Steaua: "De ce nu? Eu vad acest lucru ca pe un business. Ati vazut la Gnohere un recul de forma si probabil era mai bine sa-l fi dat la acel moment".

Acesta a adugat ca si-ar fi dorit sa agate ghetele in cui de la Dinamo, dar ca a inteles care este politica lui Dinamo si ca nu s-a putut realiza retragerea lui in tricoul formatiei din Stefan cel Mare.

Mutu a dezmintit informatia conform careia Ianis Hagi ar putea ajunge sub forma de imprumut la Dinamo: "Nu ne-am gandit, dar ar fi o idee interesanta".

Foto: facebook.com/FCDinamoOfficial



Mutu, prezentat oficial la Dinamo: "Nu ne putem compara cu Steaua, trebuie sa muncim mai mult"