Dinamo

Dinamo se muta la Piatra Neamt daca nu primeste licenta in Stefan cel Mare

Echipa Dinamo pleaca din Bucuresti pentru a-si disputa meciurile de pe teren propriu la Piatra Neamt in eventualitatea in care nu va obtine licenta pentru stadionul din Stefan cel Mare in sezonul viitor al Ligii 1.

"Stadionul din Piatra Neamt este trecut in dosarul nostru de licentiere. Noi vom juca insa pe Dinamo in urma unui contract de prestari servicii", a confirmat, marti, presedintele Constantin Anghelache pentru Fanatik.

Informatia a fost confirmata si de Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt si presedintele de onoare al clubului Ceahlaul.

"Este adevarat ca Dinamo a depus cerere pentru a disputa meciurile de acasa la Piatra Neamt din cauza unor probleme de licentiere", a spus Stefan.

Varianta cu stadionul din Piatra Neamt este una de rezerva pentru Dinamo si formatia alb-rosie va apela la aceasta solutie numai in masura in care stadionul propriu nu va fi omologat pentru sezonul viitor de Liga 1.

Potrivit noilor reglementari privind procesul de licentiere, un club din Liga 1 trebuie sa aiba la dispozitie propriul stadion in permanenta si nu se mai accepta varianta inchirierii pe ore si zile.

[news-105520]



Dinamo se muta la Piatra Neamt daca nu primeste licenta in Stefan cel Mare