Dinamo

Dinamo pregateste revansa in fata Stelei pentru pierderea lui Tamas: “Va sparge tot in Romania”

Dinamo a incercat fara succes sa-l deturneze pe Gabriel Tamas din drumul acestuia spre Ghencea, dar sefii din Stefan cel Mare prin intermediul impresarului Florin Manea pregatesc o revansa spectaculoasa in fata rivalilor de la Steaua.

In ziua transferului lui Tamas l-a Steaua a aparut in peisajul mediatic numele mijlocasului italian Diego Fabbrini, fost coleg cu Tamas la Watford.

Initial s-a vorbit despre aducerea acestuia la Steaua, dar Florin Manea a spus ca este exclus ca aceasta sa ajunga in Ghencea.

“El a mai fost propus la Steaua si in vara, dar transferul nu s-a realizat din cauza banilor. Este un jucator cu un salariu de 500.000 de euro in acest moment. Nu va ajunge la Steaua, dar incerc sa-l aduc la o alta echipa din Liga 1”, declara Manea joi seara la Digi Sport.

Fabbrini ar urma sa fie adus la Dinamo daca cei de la Watford accepta sa-l imprumute pe acesta si sa-i suporte o parte din salariul imposibil de acoperit in acest moment de formatia alb-rosie.

“La valoarea pe care o are va sparge tot in Romania, va fi cel mai bun mijlocas de la noi din tara”, a completat Manea.

In varsta de 24 ani, Fabbrini evolueaza pe postul de mijlocas de creatie, dar poate fi folosit si ca al doilea varf. 

Fabbrini a evoluat 40 de meciuri in Serie A pentru echipele Udinese si Empoli, ceea ce pentru impresarul Manea nu este putin lucru.

“Sa ne gandim numai la cate meciuri au jucat Moti sau Papp in Serie A, trei-patru meciuri in doi ani, iar Fabbrini are 40 de meciuri”, a completat Manea.



Dinamo pregateste revansa in fata Stelei pentru pierderea lui Tamas: “Va sparge tot in Romania”