Dinamo

Dinamo pierde la scor in Slovenia, egal pentru Astra

Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu au jucat miercuri partide amicale. Dinamovistii au pierdut la scor in Slovenia, 5-1, in timp ce Astra a tras de un egal cu Sturm Graz, 1-1.

Dinamo a pierdut primul meci amical din cadrul stagiului de pregatire in Slovenia, scor 1-5 (1-4) cu Samtredia (Georgia), disputat miercuri seara la Maribor.

Golul dinamovistilor a fost marcat de mijlocasul Valentin Lazar in minutul 43.

Pentru formatia din Stefan cel Mare au evoluat I. Popescu – Hanca, A. Marc, Nedelcearu, Vl. Olteanu – P. Anton, Dudea – P. Petre, D. Rotariu, V. Lazar – Gnohere, iar dupa pauza au mai jucat Mutiu, Corbu, M. Popescu, Codreanu, S. Dobre, I. Serban, Tircoveanu, Palic, V. Costache, Kyprou.

Urmatoarea partida amicala pentru echipa antrenata de Ioan Andone este programata sambata, 25 iunie, impotriva croatilor de la Osijek, de la ora 19:00 (ora Romaniei).

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1 meciul amical jucat miercuri cu austriecii de la Sturm Graz.

Sturm a deschis scorul in minutul 8, dar campioana Romaniei a egalat prin golul brazilianului Fernando Boldrin din minutul 21.

A fost al doilea amical pentru Astra, care a invins sambata echipa georgiana Cihura Sacihere cu scorul de 1-0, in Slovenia.



Dinamo pierde la scor in Slovenia, egal pentru Astra