Dinamo

Dinamo, obiectiv inalt in noul sezon

Prezent la ceremonia in cadrul careia Dinamo si-a prezentat noul echipament, finantatorul Ionut Negoita a vorbit si despre obiectivul echipei sale pentru sezonul care va debuta la finalul acestei saptamani.

 "Obiectivul ramane acelasi, locurile 1-4. Mi-as dori un loc cat mai bun, dar trebuie sa fim realisti ca nu vreau un foc de paie. O cupa europeana este obligatorie in acest an. Nu accept ca in doi-trei ani sa mai cadem sub locul 3. Sunt pregatit si pentru esec. Luam in calcul ca vom avea si momente grele, dar sunt convins ca vom reusi. Ca urmare, vom avea rabdare, vom construi cu grija si nu vom lua decizii la cald. Vom analiza in iarna, apoi in vara si vom vedea ce transferuri vor mai fi", a spus Negoita, informeaza Mediafax.

Ionut Negoita a afirmat ca Dinamo are nevoie de doi-trei ani pentru a obtine performante si a precizat ca suporterii i-au cerut ca echipa sa joace un fotbal de calitate. "Sunt convins ca vom face performanta, dar nu ma refer la una de pe o zi pe alta. O performanta se face construind cu rabdare. Pentru a ajunge la nivel maxim avem nevoie de doi-trei ani.



Dinamo, obiectiv inalt in noul sezon