Dinamo

Dinamo l-a cedat pe Radu Stefan la Lazio

Fundasul lui Dinamo, Radu Stefan, s-a inteles cu Lazio Roma si va pleca sub forma de imprumut pana in vara, pentru 1 milion de euro, anunta calciomercato. Daca va confirma, italienii vor plati in vara inca 3 milioane de euro pentru tanarul international roman. In locul lui Radu Stefan, la Dinamo va sosi un fundas strain.
Gruparea care a stins visele lui Dinamo de a evolua in grupele Ligii Campionilor il va avea pe Radu Stefan sub forma de imprumut, iar apoi va avea o optiune de cumparare in valoare de 3 milioane de euro.

Contractul nu a fost inca semnat, mici detalii mai fiind de stabilit, insa cel mai probabil Radu Stefan va fi jucatorul lui Lazio Roma in urmatorii 5 ani.

Radu Stefan a fost sambata dimineata impreuna cu Cristi Borcea si Victor Becali la Roma, iar negocierile au avut loc intr-un hotel. Tot la Roma au plecat si Vasile Turcu si Giovani Becali, in dupa amiaza zilei de sambata.

"Daca vom ajunge la o intelegere va fi cel mai mare transfer de la Revolutie incoace ca valoare! Va asigur ca va fi cel mai scump transfer al unui jucator roman care pleaca peste hotare! Vom face achizitii in locul lui Radu Stefan, deja avem jucatori pe care ii vom achizitiona", a declarat Vasile Turcu la plecarea spre Roma.

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, spune ca in locul lui Fane va sosi un jucator strain. "Stefan Radu este un jucator nascut exclusiv in curtea lui Dinamo, dar nimeni nu este de neinlocuit. Vom aduce in locul sau un fundas strain, pe care il urmarim de mai multa vreme", a precizat Dinu.

Onlinesport


Dinamo l-a cedat pe Radu Stefan la Lazio