Dinamo

Dinamo - FC Barcelona, in pericol sa fie anulat

Amicalul dintre Dinamo si FC Barcelona este în pericol sa nu se dispute. Sefii lui Dinamo au anuntat preturile biletelor, dar amicalul are sanse mici sa se dispute.

Anularea amicalului s-ar putea întâmpla întrucât Digi Sport, detinatoarea drepturilor de televizare din Liga 1, refuza sa accepte amânarea meciului dintre Dinamo si Rapid, programat la 11 august.
 
Digi Sport, care a pierdut cursa pentru televizarea amicalului Dinamo - Barcelona în fata celor de la Dolce Sport, a anuntat LPF ca nu va mai plati banii din drepturile de televizare daca meciul programat în Liga 1 nu se va disputa conform programului.

"Daca nu se înteleg, Liga nu poate amâna. Adica poate, dar e riscant: cluburile din Liga I ma vor da afara în urmatoarele 24 de ore daca nu primesc bani."
Dumitru Dragomir

LPF a refuzat sa ia o decizie si le-a cerut sefilor lui Dinamo sa negocieze direct cu Digi Sport pentru a obtine acordul.

"Ne-au zis clar: daca nu se joaca, nu va mai dam a doua transa de bani pentru sezonul viitor. Eu le-am spus ca sunt de partea cluburilor si ca voi milita pentru interesele lor.  I-am rugat pe cei de la Digi sa înteleaga ca e un eveniment unic, ca vine Messi. Mi-au zis asa: "Noi pentru ce va platim banii?" Ce sa le mai zic?", a spus Dragomir la gsptv.

 



Dinamo - FC Barcelona, in pericol sa fie anulat