Dinamo

Dinamo - Barcelona, azi LIVE de la 20:15. Amicalul anului in Romania

Dinamo si FC Barcelona se vor întâlni în aceasta seara, de la ora 20:15, într-un amical de lux transmis în direct de Onlinesport.ro.

Ziua cea mare a venit: pâna la ora de start a amicalului dintre Dinamo si Barcelona au mai ramas câteva ore, însa este cert ca spectacolul va fi pe masura.
 
Biletele s-au vândut aproape în întregime, Barcelona a venit cu toate vedetele, astfel ca doar gazonul poate reprezenta o pata neagra pentru amicalul din aceasta seara.

"Ne dorim sa dam ce avem mai bun. Sper sa fie o oportunitate pentru a intelege cata personalitate avem. Eu sunt un suporter al celor care joaca bine, al marilor jucatori. E imposibil sa alegi un jucator de la Barcelona, pentru ca sunt toti numarul 1. Cand se spune ca Messi e cel mai bun jucator din lume, e clar, e cel mai bun. Cred ca este cel mai bun pe postul sau, apoi sunt Iniesta, Pique, Ronaldo, sunt atatia alti jucatori mari"
Dario Bonetti

Barcelona a venit în România direct de la Goteborg, unde a disputat un amical cu Manchester United, si este de asteptat ca Tito Vilanova sa trimita pe teren un prim 11 mixt, în care sa se regaseasca si câteva rezerve.
 
Catalanii au de altfel si probleme de lot, Dani Alves si David Villa urmând sa lipseasca din cauza unor accidentari.
 
De partea cealalta, Dario Bonetti nu stie înca (cum ar putea?) ce sa faca pentru a-l opri pe Leo Messi, dar cel mai probabil Cristi Pulhac si Scutaru vor avea aceasta misiune.
 
Bonetti va miza pe acelasi sistem 4-3-3, iar în partea secunda le va oferi sanse si jucatorilor tineri de la echipa a doua.

Echipe probabile:
Dinamo:
Naumovski - Nica, Grigore, Scutaru, Pulhac - Rus, Ba, Munteanu - Matei, Tucudean, Alexe

Barcelona: Valdes; Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Iniesta, Sergi Roberto; Sanchez, Messi, Afellay



Dinamo - Barcelona, azi LIVE de la 20:15. Amicalul anului in Romania