Dinamo

Cifrele afacerii Torje

Plecarea lui Gabi Torje la Udinese, care se va produce mai mult ca sigur la finalul saptamanii, le umple conturile conducatorilor din Stefan cel Mare. Iata cifrele transferului lui Torje in Italia.
In prima faza, Dinamo va primi pentru transferul definitiv al lui Gabi Torje 4 milioane de euro, intr-o singura transa facuta in aceasta vara.

Dinamovistii mai pot incasa pana la 2 milioane de euro in functie de numarul meciurilor pe care Torje le va juca la Udinese si de performantele realizate.

In cazul in care Torje va fi vandut de Udinese pana in 2013, Dinamo va mai primi inca 1 milion de euro.

Daca totul va merge asa cum isi doresc dinamovistii, suma totala a transferului va fi de 7 milioane de euro, ceea ce ar reprezenta cel mai scump transfer facut vreodata din Romania.

Gabi Torje va avea un salariu de 350 de mii de euro pe sezon, plus diverse bonusuri de performanta, care ii pot urca salariul pana la 500 de mii de euro. Salariul lui Torje va creste progresiv pe durata contractului.
 
Dinamo a platit pentru Torje 2.5 milioane de euro celor de la Poli Timisoara, detinand in totalitate drepturile jucatorului. Cu Torje in echipa, Dinamo nu a castigat nici un trofeu.

Onlinesport


Cifrele afacerii Torje