Dinamo

Bonetti a rabufnit si lanseaza un atac fara precedent

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a reactionat extrem de violent dupa ce a aflat ca Dumitru Dragomir l-a atacat din nou. Bonetti a folosit o serie de cuvinte fara precedent si nu s-a ferit sa îl atace frontal pe seful LPF.

"Sunt surprins pentru ca nu am mai vazut niciodata ca un presedinte de Liga sa atace un antrenor. Dar, totusi, nu este o surpriza, în România exista o casta si vor sa-si protejeze interesele.  Eu nu sunt sclavul acestor gainari si vorbesc urât despre mine ca le e teama! Le e teama ca as avea timp sa construiesc o echipa de top si pun presiune pe conducatori pentru a ma demite", a spus Bonetti la gsptv.
 
Apoi, Bonetti a sustinut ca nimeni nu îi poate reprosa rezultatele negative întrucât acestea nu exista.
 
"Vorbesc despre rezultate negative. Care rezultate negative? Demonstreaza incompetenta si ignoranta! Incompetenta lor se vede prin locul pe care nationala României îl ocupa în clasamentul FIFA! Ce sa spuna despre mine? Eu am câstigat doua trofee la Dinamo!", a mentionat Bonetti.
 
În ceea ce priveste meciul cu Steaua, Bonetti a pus înfrângerea pe seama arbitrajului.
 
"Cu Steaua a fost un arbitraj partinitor. Oamenii vorbesc doar de dragul de a vorbi. Vor arbitri straini pentru ca ei sunt manevrabili", a conchis Bonetti.



Bonetti a rabufnit si lanseaza un atac fara precedent