Dinamo

Andone isi doreste intariri la Dinamo

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a declarat ca isi mai doreste trei sau patru jucatori, dar recunoaste ca atacantii buni sunt rar de gasit in aceasta perioada.

“Un atacant mare mai repede il crestei decat sa il cumperi. Imi mai doresc trei sau patru jucatori. Ni-l dorim pe Budescu, dar e decizia lui. Noi nu fortam pe nimeni. El discuta si cu Astra, dar mai intai trebuie sa-si rezolve situatia din China”, a declarat Andone la prezentarea noului echipament al echipei Dinamo.
 
Tehnicianul dinamovist nu a ascuns ca isi propune sa se lupte pentru campionat si anunta care este sistemul de joc pe care il va folosi.
 
“Vom juca intr-un sistem 4-2-3-1 sau 4-3-3 in functie de adversar si de jucatorii care sunt in forma. Anul acesta speram la primul loc”, a mai spus Andone.
 
In alta ordine de idei, Dinamo si-a prezentat noul echipament de joc pentru sezonul 2016/2017. Cel pentru meciurile de acasa este complet rosu, echipamentul pentru deplasare este complet alb, iar a treia varianta este complet negru ca un omagiu adus regretatului mijlocas camerunez Patrick Ekeng, decedat in meciul cu Viitorul din sezonul precedent.
 
Transferurile realizate de Dinamo in aceasta vara:
 
Jaime Penedo, Laurentiu Branescu, Alberto Cobrea, Iustin Popescu (toti trei portari)
 
Jose Romera, Alin Dudea, Maximiliano Oliva (Fundasi)
 
Andrei Tarcoveanu, Aze Busuladzic (Mijlocas)


sursa: facebook.com/fcdinamoOfficial



Andone isi doreste intariri la Dinamo