Liga 1

Dinamo acuza Steaua de practici murdare

A început razboiul dinaintea meciului Steaua-Dinamo! Dupa ce s-au certat pe bilete, cele doua cluburi au un nou motiv de disputa. Sefii din Stefan cel Mare acuza Steaua de practici murdare si cer masuri suplimentare.

Stelistii sunt acuzati de dopaj de Ionut Negoita, actionarul lui Dinamo. Pentru ca îsi domina categoric adversarii, dinamovistii sunt convinsi ca Reghecampf le da stelistilor substante interzise.
 
Din acest motiv, Dinamo va solicita control anti-doping la meciul de duminica.

"Deocamdata stiu ca au jucatori valorosi în lot, care ALEARGA MULT. SUSPECT DE MULT. Si nu e doar parerea mea, ci si a altora, care se pricep mai bine decât mine. Si pentru ca vorbele mele sa nu fie interpretate în alt sens, va anunt ca DINAMO SE GÂNDESTE SA CEARA UN CONTROL ANTI-DOPING LA MECIUL CU STEAUA!", a declarat Ionut Negoita pentru Ring.

"Soarta campionatului nu se decide dupa meciul de duminica. Asa cum un meci se joaca pâna la ultimul fluier, asa si un titlu se joaca pâna în ultimele etape, mai exact pâna atunci când calculul matematic te transforma în campioana. Steaua a început bine acest campionat, s-a distantat pe primul loc, dar mai vedem ce se întâmpla pâna la final", a mai spus Negoita.

Stelistii au fost deja controlati anti-doping de ANAD, iar rezultatele au fost negative.

De asemenea, Steaua a fost testata dupa fiecare meci din Liga Europa.



Dinamo acuza Steaua de practici murdare