Liga 1

CSU merge ca pe roate sub Cirtu si Sandoi

CSU Craiova a obtinut a treia victorie consecutiva in campionat, 1-0 impotriva ASA Tirgu Mures, dupa golul inscris din penalti de argentinianul Pablo Brandan. Aducerea lui Cirtu si Sandoi ii prieste din plin formatiei craiovene, calificata recent in optimile Cupei Romaniei.

Meciul de pe "Ion Oblemenco" a inceput cu o ocazie mare in dreptul oaspetilor, care au aparut la finalizare prin Hora, in minutul 8. Aparatorii lui CSU au dormit in ghete si numai executia pe centrul portii a lui Hora a facut ca tabela sa nu sufere modificari.

In minutul 26, Gabi Muresan a fost faultat in careu de Gabi Muresan, iar Radu Petrescu a dictat penalti pentru CSU. Pablo Brandan a deschis scorul, marcand in Liga 1 dupa o pauza de patru ani.

Apatia pe faza de atac a muresenilor a continuat si in partea secunda, in pofida faptului ca Adrian Falub a fortat odata cu introducerea brazilianului Amauri.

La mijlocul reprizei, Curelea, scapat singur spre poarta lui Viciu, a patruns in careu si a trimis slab in diagonala de langa Marius Constantin.

Brandan a trecut aproape de dubla, cu un sfert de ora inainte de final, cand l-a intins pe Viciu printr-o torpila de la peste 30 de metri.

Eroul oltenilor a fost eliminat in minutul 85 pentru un fault dur asupra lui Amauri, cu talpa ridicata in fata.

CS Universitatea Craiova: Balgradean – Achim, Acka, Frasinescu, Vatajelu - Kay (Al. Baluta 39), Curelea (Ivan 90+3), Brandan - Nuno Rocha (Plesan 65), Tirnacop, Bancu.

Rezerve: Straton, Velcovici, Ferfelea, Baluta, Ivan, Plesan, Varga. Antrenori: Emil Sandoi, Sorin Cartu

ASA Tirgu Mures: Viciu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - Muresan, N'Doye (Castro 84) -  Gorobsov (Amauri 53), Szekely (Zicu 66), Hora - Axente

Rezerve: Botoser, Amauri, Zicu, Hanca, Castro, Bruno Martins, Velayos. Antrenor: Adrian Falub.

Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti)

Cartonase galbene: Baluta 79, Balgradean 89, Tarnacop 90+1/ Feussi 56, N'Doye 80

Cartonase rosii: Brandan 85

Stadion: Ion Oblemenco

Spectatori: 8000



CSU merge ca pe roate sub Cirtu si Sandoi