Liga 1

CSU Craiova evita infrangerea in prelungiri

CSU Craiova a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu impotriva Concordiei Chiajna. Ambele goluri au fost inscrise de la 11 metri. Wellington a deschis scorul in debutul partidei, pentru ca Viorel Ferfelea sa evite infrangerea in minutele de prelungire, dupa o noua lovitura de pedeapsa acordata de centralul Andrei Chivulete.

Concordia a avut un start mai solid de meci, reusind sa concretizeze, in minutul 7, dupa un hent comis in careu de Dacian Varga. Brazilianul Wellington a tranformat cu mult calm pentru 1-0.

Zece minute mai tarziu, Costin Curelea a scapat in situatie de unu la unu cu Victor Ramniceanu, care l-a blocat pe golgeterul lui CSU cu pretul unei lovituri de colt.

Oltenii au mai incercat buturile lui Ramniceanu pana la pauza, insa fara a-si crea o ocazie cu adevarat notabila. Pe margine, Sorin Cartu si Emil Sandoi au incercat in zadar sa isi poarte elevii spre careul ilfovenilor.

In minutul 52, Curelea aproape ca a mangaiat transversala printr-un sut din intoarcere de la aproximativ 14 metri, dupa o recentrare a lui Nicusor Bancu.

Tot Curelea, la urmatorul atac consistent al gazdelor, a finalizat spectaculos din zona punctului cu var, insuficient de puternic pentru a-i da emotii goalkeeperului advers.

Echipa antrenata de Marius Sumudica a evoluat in inferioritate numerica din minutul 78, dupa ce Alexandru Stan a fost eliminat de arbitrul Andrei Chivulete pentru cumul de cartonase (trageri de timp, respectiv un fault asupra lui Nuno Rocha).

Sumudica a fost tradat de ultima schimbare. Dyulgerov l-a faultat in careu pe Nuno Rocha, iar Ferfelea a evitat infrangerea cu o executie impecabila de la 11 metri.

CSU Craiova: Balgradean – Achim, Acka (Avramia 70), Frasinescu, Vatajelu – Madson, Tarnacop – Bancu, Bawab (Ferfelea 78), Varga (Nuno Rocha 60) – Curelea
Antrenori: Sorin Cartu, Emil Sandoi

Concordia: Ramniceanu – Stan, Lovin, Dragarski, Bucurica – Martins, Boldrin, Brelecic (Deekman 66), Cristea (Dyulgerov 87) – Wellington, Pena (Rosu 56)
Antrenor: Marius Sumudica

Arbitru: Andrei Chivulete (Bucuresti)

Cartonase galbene: Varga 6/ Cristea 24, Rosu 59, Brelecic 64, Stan 68

Cartonase rosii: A. Stan 78

Stadion: Ion Oblemenco (Craiova)

Spectatori: 10.000



CSU Craiova evita infrangerea in prelungiri