Echipa Nationala

Noua organigrama a FRF: Prodan scos, Puscas a primit si el un os

Sedinta Comitetului Executiv de joi a votat si aprobat noua organigrama a Federatiei Romane de Fotbal. In locul lui Daniel Prodan la comisiile UEFA a fost numit altcineva.

Organigrama propusa de presedintele Burleanu a fost votata in unanimitate de membrii Comitetului Executiv. "Vechea organigrama a FRF nu a fost votata niciodata in Comitetul Executiv. Toti cei care au venit in noua echipa la FRF au fost anjagati pe organigrama veche, dar si pe cea noua", a spus noul ofiter de presa al FRF.

Potrivit acestuia, FRF va numar 160 de angajati in urmatorii patru ani, iar plafonul salarial actual nu-l va depasi pe cel din mandatul lui Mircea Sandu.

Daniel Prodan, Miodrag Belodedici si Adalbert Kassai au fost schimbati din comisiile UEFA, fiind inlocuiti cu Radu Visan, Aurel Ticleanu si respectiv Razvan Burleanu.

Daniel Prodan, Miodrag Belodedici si Adalbert Kassai au fost schimbati din comisiile UEFA, fiind inlocuiti cu Radu Visan, Aurel Ticleanu si Razvan Burleanu. - See more at: http://www.fanatik.ro/organigrama-frf-fost-aprobata-de-comitetul-executiv-203190#sthash.lmRJ5jpl.dpuf

Comitetul Executiv a luat decizia ca Marcel Puscas sa coordoneze activitatile centrelor de la Mogosoaia si Buftea si sa se ocupe de dezvoltarea centrelor regionale. Puscas a fost astfel recompensat dupa ce i-a oferit lui Razvan Burleanu voturile sale la alegerle FRF de pe 5 martie, retragandu-se benevol din primul tur.

Iata noua organigrama a FRF

Gheorghe Chivorchian (secretar general), Zorislav Kovacs (manager pentru dezvoltare sportiva), Gabriel Badescu (consilier), Andrei Vochin (consilier), Aurel Ticleanu (sef departament de scouting), Ciprian Parachiv (director departament de dercetare-dezvoltare), Romeo Banica (departamentul de marketing), Cristian Dima (departamentul de marketing), Gabriel Berceanu (sef departament de comunicare), George Stucan (departamentul de comunicare), Gabi Safta (departamentul de comunicare), Catalin Gheorghiu (departamentul de comunicare), Lucian Viscotel (director de proiecte si atragere de fonduri europene), Ovidiu Dibean (manager financiar), Radu Visan (manager), Victoras Iacob si Marcel Puscas (Coordonatorul Centrelor de la Mogosoaia si Buftea).



Noua organigrama a FRF: Prodan scos, Puscas a primit si el un os