Echipa Nationala

Tanase: "Sper sa continui evolutiile bune de la Steaua si la echipa nationala"

Mijlocasul Cristian Tanase a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca îsi doreste sa continue evolutiile bune din meciurile echipei Steaua si la prima reprezentativa a României.
"Amicalele cu Belgia si Grecia sunt foarte importante pentru ca sunt meciurile echipei nationale. Acum suntem o noua echipa, au venit multi jucatori noi si speram sa facem o figura frumoasa în cele doua partide.

"Faptul ca am înscris la echipa de club sper sa îmi dea un plus si la nationala.Însa un meci la echipa nationala este altceva. Eu sper totusi sa continui evolutiile bune si la nationala. Sincer, mi-as dori sa dau cât mai multe goluri pentru prima reprezentativa, însa mai important este sa joc cât mai mult. Sper sa demonstrez la urmatoarele meciuri", a spus Tanase.

Jucatorul stelist a afirmat ca pentru toti românii e greu sa vada la televizor alte selectionate jucând meciuri de baraj pentru calificarea la EURO 2012.

"E greu pentru toata lumea, pentru toata tara, sa vedem la televizor cum altii joaca la baraj si noi nu. Sau cum altii vor evolua la Campionatul European. Însa noi speram sa nu se mai întâmple si sa fim si noi acolo pe viitor", a precizat el.

Tanase si-ar dori sa fie coleg la Steaua cu Adrian Cristea, chiar daca actualul jucator al formatiei Universitatea Cluj a evoluat în trecut la rivala Dinamo.

"E un jucator valoros care ar putea sa joace la orice echipa mare din România. Cred ca m-as întelege bine cu el pe teren, asta ramâne de vazut. Cred ca îl vor primi bine si suporterii pentru ca el chiar este un fotbalist valoros", a mentionat Cristian Tanase.

România va disputa doua partide amicale, la 11 noiembrie contra Belgiei, pe Stadion Maurice Dufresne din Liege, si la 15 noiembrie cu Grecia, pe Cashpoint Arena din localitatea austriaca Altach.

Mediafax



Tanase: "Sper sa continui evolutiile bune de la Steaua si la echipa nationala"