Pariuri Sportive

Povestea romanului care a uimit Anglia: A castigat 150.000 de lire la ruleta

Se spune ca ruleta este ochiul diavolului. Nu degeaba, adunate, numerele de la ruleta insumeaza 666. Chiar si asa, tot mai multa lume isi incearca norocul la ruleta. Majoritatea ies pe pierdere, dar si adrenalina celor cateva secunde de sperante are pretul ei. Onlinesport.ro va prezinta cazul fericit al unui roman din Anglia, care, in doar doua saptamani, a reusit sa castige 150 de mii de lire sterline, pornind de la doar 200 de lire. In aceasta pagina veti gasi si dovada video cu capturi de pe site-ul agentiei de pariuri, care atesta castigul impresionant.
Numele protagonistului nostru este Lucian Andrei Boicu. Are 23 de ani, insa de sapte ani si jumatate locuieste la Londra. Cum a ajuns aici? "Parintii mei locuiau aici cu sapte ani inainte sa vin eu", marturiseste Lucian, care s-a mutat in Anglia pentru a-si incheia studiile.

Pe langa aventura din fata calculatorului, care il transforma intr-un guru al ruletei, Lucian duce o viata absolut normala. Este student in anul 3 la inginerie civila si este manager la supermarketul Tesco, unde e platit cu 13 lire pe ora. Salariul pe o luna il castiga la ruleta in doar cateva minute, dar, cel putin deocamdata, nu se gandeste sa renunte la locul de munca.

Cum a inceput pasiunea pentru jocurile de noroc? La o varsta frageda, recunoaste Lucian: "Aveam 14 ani, sau chiar mai putin si pariam la colt de strada in Romania". A luat pariurile in serios abia dupa ce s-a mutat in Anglia. "De la 18 ani am inceput sa joc sume mai mari. Imi place sa joc martingale (n.n.: sistem cu dublare a mizei), dar de fiecare data joc single", adauga el.

Obisnuit sa parieze pe fotbal si tenis, cu mize de ordinul sutelor de lire, Lucian a hotarat sa incerce ceva nou la inceputul lunii noiembrie: ruleta.

A depus 200 de lire la o agentie online si de aici pana la un castig impresionant nu a mai fost decat un singur pas. In ultimele doua saptamani a castigat aproape 150 de mii de lire si nu vrea sa se opreasca aici.

Ce strategie a adoptat pentru a ajunge la un astfel de castig? "Am un set de numere pe care le joc tot timpul, cam 15-16. Sunt numerele mele norocoase. 6-7 imi aduc un castig foarte mare, iar restul banii inapoi si un mic profit", explica Lucian.

Ei bine, de ar fi atat de simplu, am proceda cu totii asa. Lucian ma opreste, imi spune ca mai e un "ingredient" pe care l-a uitat. "De felul meu sunt un ghinionist, iar acum m-a lovit norocul. Am ceva experienta de viata si tot timpul norocul mi-a intors spatele pana acum doua saptamani. Am cazut la teorie de doua ori cu un punct sub barem, iar la un alt examen am patit acelasi lucru", completeaza eroul nostru.

Ce a facut cu banii? Cand am ajuns la aceasta intrebare, mi-am dat seama ca avem de aface cu un personaj atipic. Desi traieste in Londra, un oras al tentatiilor, raspunsul m-a surprins: "Mi-am platit imprumutul pe care l-am facut pentru studii, aproximativ 12 mii de lire."

Insist cu intrebarea. "Nu te-ai imbatat de fericire?" Raspunsul ma surprinde din nou: "Nu am avut timp, dar, probabil, urmeaza si asta!"

Planuri de viitor? Deocamdata, Lucian spune ca vrea sa joace la ruleta pana cand norocul il va lasa. "Cat mai tarziu", spera el. Apoi, isi va lua o pauza pentru a reflecta ce va face cu banii obtinuti la ruleta: "Inca nu-mi vine sa cred cati bani am castigat, nu realizez! Vreau sa-i dau mamei 5 mii de lire, sa-si ia liber o luna si sa faca ce vrea. M-a scos de multe ori din belele."

Lucian incheie cu un sfat demn de luat in calcul pentru cei care vor sa-si incerce norocul la ruleta: "Le recomand sa nu joace sume pe care nu si le permit. In general, la jocurile de noroc pierzi banii de care ai nevoie si castigi bani de care nu ai nevoie."

Pe Lucian il gasiti pe sectiunea de pariuri a forumului Onlinesport.ro, cu userul graziani05.



Onlinesport: Cristian Soitu


Povestea romanului care a uimit Anglia: A castigat 150.000 de lire la ruleta