Liga 1

CFR Cluj isi pastreaza seria castigatoare pe teren propriu dupa 1-0 cu Petrolul

CFR Cluj a castigat, marti seara, duelul cu Petrolul Ploiesti de pe teren propriu, scor 1-0, in etapa a 6-a din Liga 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat in repriza secunda de Cristian Lopez, jucator aflat la prima reusita in Liga 1.

Golul a venit dupa o cursa a lui Paun pe partea stanga, sutul acestuia spre coltul scurt fiind respins in fata de portarul Pecanha.

Aflat pe urmarire, Cristian s-a intors cu fata la poarta si a avut timp sa inscrie cu un sut in forta.

Meciul de la Cluj a fost unul care nu a excelat in faze de poarta, ocaziile putand fi numarate pe jumatate din degetele de la o mana.

O inclestare surda intre doua echipe care au inceput campionatul cu handicap de sase puncte ca urmare a penalizarilor dictate de comisiile federale.

Chiar si asa, CFR Cluj a reusit a treia victorie din tot atatea meciuri pe teren propriu in acest sezon si formatia pregatita de Fransisc Dican face un salt bun de cinci locuri in clasament.

De cealalta parte, Petrolul Ploiesti ramane pe ultimul, cu -2 in dreptul punctelor, si in continuare se anunta vremuri tulburi pentru Tibor Selymes, antrenor deja amenintat cu schimbarea.

CFR Cluj: Marc - Tiago Lopes, Larie, Tinc, Camora - Petrucci, A. Muresan - Jakolis (Dani '86), Voiculet, Goncalves (Paun '58) - Beleck (Cristian '71). Antrenor: Francisc Dican.

Petrolul Ploiesti: Pecanha - Beta, Benga, Tudose, Porret - Bucsa, Marinescu (Zoubir '57) - Nepomuceno (Voinea '73), Ropotan, Farina (Miliceanu '80) - Moussa. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonase galbene: Jakolis '40, Goncalves '56.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Marius Marchidanu, Florin Paunescu (asistenti) - Florin Mazilu (rezerva).



CFR Cluj isi pastreaza seria castigatoare pe teren propriu dupa 1-0 cu Petrolul