Liga 1

Becali sare la gatul lui Ganea: "Da-l afara, Mitica!"

Gigi Becali s-a aprins ca in vremurile lui bune dupa ce l-a auzit pe Ionel Ganea, antrenorul lui FC Voluntari, ca vrea sa-i foloseasca luni seara pe jucatorii imprumutati de Steaua la echipa ilfoveana.

"Mitica, zi-le sa nu mai vorbeasca, iti iau jucatorii imediat. Vorbesc cu ei si nu mai vor sa intre pe teren niciun meci. Ei asa fac, ce zic eu", i-a transmis Becali lui Dragomir dupa o interventie la Digi Sport.

Dragomir a replicat ca Ganea n-a stiut ce vorbeste si ca i-a interzis acestuia sa mai iasa cu declaratii in public.

"Pai da-l afara atunci, sa se invete minte! Cum sa vorbeasca asa?! Sa aiba putin bun simt, ca eu i-am dat un cutit sa taie painea, nu sa mi-l infiga in spate", a completat Dragomir.

Presedinte de onoare la gruparea ilfoveana, Dragomir a lamurit ulterior situatia si a spus ca Ganea va fi dat afara daca nu se va conforma.

Steaua si Voluntari se intalnesc luni seara in Stefan cel Mare de la ora 20:30 in etapa a 25-a, iar echipa campioana a imprumutat trei jucator la gruparea ilfoveana, ultimul dintre acestia fiind fundasul haitian Jean Sony Alcenat caruia Steaua ii plateste in continuare 12.000 euro din salariul de 17.000 lunar.



Becali sare la gatul lui Ganea: "Da-l afara, Mitica!"