Liga 1

Adrian Mutu precizeaza ca nu se numara printre suspectii din Operatiunea Offside

Adrian Mutu, noul jucator al echipei ASA Tg.Mures, a dat publicitatii un comunicat prin care precizeaza ca nu are nicio legatura cu scandalul declansat in Italia sub numele de Operatiunea Offside si care vizeaza 34 de cluburi din primele doua ligi si aproape o suta de persoane.

"Eu nu sunt acuzat de evaziune fiscala, asa cum redau ziarele si televiziunile din Romania (inca o aberatie!!) Ce se intampla in Italia e exact ce s-a intamplat in Romania cu Dosarul Transferurilor in care erau acuzati presedintii de cluburi si agentii de jucatori, asa zisii procuratori, nu jucatorii care au fost transferati de acestia!! Asta se investigheaza in Italia, transferurile, mai bine zis daca cluburile au declarat toti banii, cati bani au dat la agenti si daca acestia au declarat banii incasati!!! Eu nu am fost citat sa ma prezint pentru declaratii!!", a scris Mutu intr-un mesaj publicat pe contul sau oficial de Facebook.

Potrivit publicatiei Gazzetta dello Sport, anchetatorii italieni investigheaza transferul a 27 de jucatori sub suspiciunea de evaziunea fiscala, printre acestea numarandu-se si trecerea lui Mutu de la Juventus Torino la Fiorentina.

Adriano Gallini (Milan), Aurelio De Laurentiis (Napoli) si Claudio Lotito (Lazio) se numara printre varfurile Operatiunii Offside, "Fuorigioco" cum o denumesc italienii in limba lor.



Adrian Mutu precizeaza ca nu se numara printre suspectii din Operatiunea Offside